Om Fröjdas

Hej!

 Jag heter Karin

Jag är målaren som la penslarna på hyllan och startade en restaurang.

För mig är Fröjdas så mycket mer än bara en restaurang.

Den drivs av min familj och vi har byggt den helt själva.

Jag hoppas att kärleken vi lagt ned i alla detaljer ska kännas i hela rummet,

välkomna våra gäster att känna en stunds frid,

 bjuda in till samtal främlingar emellan och få folk att slappna av.

Vi serverar ”goffig fine dining” i form av smårätter av ekologiska grönsaker som vi röker och fermenterar,

ugnsbakar i vakuum i timmar, hyvlar och lägger in, friterar och marinerar.

Uppfinningsrikedomen är stor och passionen för god mat går inte att ta miste på.

Smaker och textur står i fokus

 och det tar många sköna timmar att förbereda allt inför service.

Men det är det väl värt,

för vi har sååå många nöjda gäster och vi har av några gäster till och med blivit rankade till topp tre i världen!

Vi som jobbar på Fröjdas är vanliga människor med ovanligt mycket hjärta.

Det passar kanske inte alla, men det är så vi vill ha det.

Visionen är att få så många som möjligt att våga prova det veganska köket.

Vi gör det för djuren, för miljön och för dig.

Välkommen hit!

Eat pure love!

Om ni har frågor är ni välkomna att ringa på våra öppettider 17-22 eller mejla övriga tider.